Web Design & Development

Aproape 50% dintre persoane verifică online o afacere cu care interacționează sau vor să interacționeze!

Website-ul este cartea de vizită online a businessului tău, fiind printre cele mai importante asset-uri/ instrumente ale afacerii. Este important ca acesta să fie performant, perfect funcțional, adaptat celor mai noi tendințe din domeniu și gândit astfel încât să aibă o structură intuitivă, pentru a putea avea o rată de conversie cât mai bună.

Indiferent că este vorba despre crearea unui site de prezentare, de realizarea unui landing page optimizat pentru conversie sau de refacerea website-ului afacerii tale, te pot ajuta să ai cele mai bune rezultate.

Mobile First - Design 100% Responsive

Mobile First - Design 100% Responsive

Awesome UI/UX - Design Modern

Awesome UI/UX - Design Modern

Optimized For Speed - Încărcare Super Rapidă

Optimized For Speed - Încărcare Super Rapidă

SEO Ready - Optimizare Inițiala Inclusă

SEO Ready - Optimizare Inițiala Inclusă

Încă nu te-ai decis? Vezi secțiunea de FAQ!

La începutul colaborării, iți ofer consultanță pentru:

 

Definirea strategiei pe care vrei să o implementezi în online, structurarea și ierarhizarea informației, organizarea eficientă a materialelor online și crearea scheletului proiectului (wireframe).

Odată stabilite cele de mai sus, realizez designul paginilor web, implementez consola de management al conținutului, testez proiectul și îl lansez live, fiind accesibil tuturor potențialilor tăi clienți. Dacă dorești, după lansarea website-ului putem colabora pe termen lung pentru mentenanță si suportul tehnic al acestuia.

Mobile First

Mobile First

Design 100% Responsive

Marea majoritate a utilizatorilor au multiple interacțiuni cu un website înainte de a converti, folosind de obicei minim două tipuri de dispozitive: calculatoare / laptopuri și telefoane mobile. Prin urmare, este esențial ca website-ul afacerii tale să fie adaptat pentru orice dispozitiv.

Peste 70% din traficul general provine acum din dispozitive mobile. Dezvolt interfața website-ului tau Mobile First, adică adaptată în special pentru dispozitive mobile. Apoi realizez simulari și pentru celelalte tipuri de dispozitive, pentru a mă asigura că website-ul este perfect adaptat pe fiecare ecran de pe care se accesează.

 • design 100% optimizat pentru mobil, desktop și tabletă
 • structură intuitivă
 • informație ierarhizată și accesibilă

Este frustrant să nu găsești ușor și rapid informația de care ai nevoie pe un website, nu-i așa? Colaborez cu specialiști UI / UX (user interface / user experience), pentru crearea de website-uri care le oferă utilizatorilor o experiență excelentă de navigare, astfel încât aceștia să capete încredere în businessul tău și să devină mai ușor clienții acestuia.

 • interfața care vorbește pe limba clienților tăi
 • design adaptat brandului tau, unic și atractiv
 • website creat conform celor mai noi tendințe în domeniu
Design Modern UI/UX

AWESOME UI/UX

Design Modern

Incărcare super rapidă

OPTIMIZED FOR SPEED

Încărcare super rapidă

Studiile arată că peste 70% dintre vizitatori vor închide website-ul dacă acesta nu s-a încărcat în 5 secunde de la accesare. Iar cei care au răbdare, vor avea o experiență neplăcută de navigare, așteptând mereu să se încarce diverse pagini ale website-ului.

Acord atenție specială optimizărilor de viteză, astfel încât website-ul să se încarce cât mai repede posibil iar afacerea ta să nu piardă potențialii clienți!

 • timp de încărcare cât mai mic
 • elemente grafice optimizate pentru viteză

Indiferent cât de bine arată sau funcționează website-ul afacerii tale, dacă nimeni nu îl gasește și nu îl accesează, el nu va putea produce rezultatele dorite.

În cadrul procesului de creare a website-ului, implementez o serie de optimizări SEO specifice on-site, care reprezintă baza oricăror campanii ulterioare de optimizare pentru motoarele de căutare. Este vorba atât de setări tehnice, cât și de setări legate de conținut și de organizarea acestuia în pagină.

 • on-page SEO ca la carte
 • conținut structurat și optimizat
 • rate de conversie excelente
Optimizare SEO Inițiala Inclusă

SEO READY

Optimizare Inițiala Inclusa

Nu te-am convins încă? Haide sa discutam mai multe!

Vezi Servicii Contactează-mă