Web Design & Development

Aproape 50% dintre persoane verifica online o afacere cu care interacționează sau vor sa interacționeze!

Website-ul este “cartea de vizita” online a business-ului tau, fiind printre cele mai importante asset-uri ale afacerii. Este important ca acesta sa fie performant, perfect functional, adaptat celor mai noi tendinte din domeniu si gandit astfel incat sa aiba o structura intuitiva, pentru a putea avea o rata de conversie cat mai buna!

Indiferent ca este vorba despre crearea unui site de prezentare, de realizarea unui landing page optimizat pentru conversie sau de refacerea website-ului afacerii tale, echipa noastra te poate ajuta sa ai cele mai bune rezultate!

Mobile First - Design 100% Responsive

Mobile First - Design 100% Responsive

Awesome UI/UX - Design Modern

Awesome UI/UX - Design Modern

Optimized For Speed Încărcare Super Rapida

Optimized For Speed Încărcare Super Rapida

SEO Ready - Optimizare Inițiala Inclusa

SEO Ready - Optimizare Inițiala Inclusa

Încă nu te-ai decis? Vezi secțiunea noastră de FAQ!

La începutul colaborării, iți oferim consultanta pentru:

 

definirea strategiei pe care vrei sa o implementezi in online, structurarea si ierarhizarea informației, organizarea eficienta a materialelor online si crearea scheletului proiectului (wireframe). 

Odată stabilite cele de mai sus, realizam designul paginilor web, implementam consola de management al conținutului, testam proiectul si il lansam live, accesibil tuturor potențialilor tai clienți.  Daca dorești, după lansarea website-ului putem colabora pe termen lung si pentru mentenanță si suportul tehnic al acestuia.

Mobile First

Mobile First

Design 100% Responsive

Marea majoritate a romanilor au multiple interactiuni cu un website inainte de a converti, folosind de obicei minim doua tipuri de dispozitive: calculatoare / laptopuri si telefoane mobile. Prin urmare, este esential ca website-ul afacerii tale sa fie adaptat pentru orice dispozitiv.

Peste 70% din traficul general provine acum din dispozitive mobile. Noi gandim interfata website-ului tau Mobile First, adica adaptata in special pentru dispozitive mobile. Apoi realizam simulari si pentru celelalte tipuri de dispozitive, pentru a ne asigura ca website-ul este perfect adaptat pe fiecare ecran de pe care este accesat.

 • design 100% optimizat pentru mobil, desktop si tableta
 • structura intuitiva
 • informație ierarhizata si accesibila

Este frustrant sa nu gasesti usor si rapid informatia de care ai nevoie pe un website, nu-i asa? Lucram numai cu specialisti UI / UX (user interface / user experience), pentru crearea de website-uri care le ofera utilizatorilor o experienta excelenta de navigare, astfel incat acestia sa capete incredere in business-ul tau si devina mai usor clientii acestuia.

 • interfața care vorbește pe limba clienților tai
 • design adaptat brandului tau, unic si atractiv
 • website creat conform celor mai noi tendințe in domeniu
Design Modern UI/UX

AWESOME UI/UX

Design Modern

Incărcare super rapidă

OPTIMIZED FOR SPEED

Încărcare super rapida

Studiile arata ca peste 70% dintre vizitatori vor inchide website-ul daca acesta nu s-a incarcat in 5 secunde de la accesare. Iar cei care au rabdare, vor avea o experienta neplacuta de navigare, asteptand mereu sa se incarce diverse pagini ale website-ului.

Acordam atentie speciala optimizarilor de viteza, astfel incat website-ul sa se incarce cat mai repede posibil iar afacerea ta sa nu piarda potentiali clienti!

 • timp de încărcare cat mai mic
 • elemente grafice optimizate pentru viteza

Indiferent cat de bine arata sau functioneaza website-ul afacerii tale, daca nimeni nu il gaseste si nu il acceseaza, el nu putea produce rezultatele dorite.

In cadrul procesului de creare website, implementam o serie de optimizari SEO specifice on-site care reprezinta baza oricaror campanii ulterioare de optimizare pentru motoarele de cautare. Este vorba atat de setari tehnice, cat si de setari legate de continut si de organizarea acestuia in pagina.

 • on-page SEO ca la carte
 • conținut structurat si optimizat
 • rate de conversie excelente
Optimizare SEO Inițiala Inclusă

SEO READY

Optimizare Inițiala Inclusa

Nu te-am convins încă? Haide sa discutam mai multe!

Vezi Servicii Contactează-ne