Branding Design

Orice afacere online se remarcă și se diferențiază în mediul online printr-o identitate unică și un logo personalizat, care ajută la o mai bună poziționare, lucru apreciat de clienți pentru că le creează un sentiment de încredere și familiaritate.


Servicii de Branding


Logo-uri Creăm concepte unice de logo și îți oferim un design personalizat, care te vor ajuta să ai o identitate de brand proprie și ușor de recunoscut.
Cărți de vizită Fie că este vorba de prezentarea business-ului tău sau a echipei, cărțile de vizită pot fi un mic gest foarte apreciat de clienți, pentru care vor remarca/ valida profesionalismul și atenția ta la detalii.
Altele Dacă este vorba și de un alt material grafic specific, personalizat, cu un design aparte, noi putem să te ajutăm cu realizarea sa, pornind de la un concept, o idee, un vizual pe care tu să ni le furnizezi. Apoi, combinăm ideea ta cu expertiza noastră astfel încât să obții un material inedit.


Servicii de grafică bannere pentru promovare Display Pay-Per-Click


Cum promovarea, atât cea online cât și offline, nu se poate fără bannere și afișe, venim în întâmpinarea acestei nevoi cu servicii specifice, ținând cont de identitatea și schema de culori a brand-ului tău, dar având grijă să scoatem în evidență vizual mesajul esențial al campaniei tale.

Google Ads
Creăm doua concepte diferite ținând cont de identitatea și schema de culori a brand-ului tău, iar pentru conceptul aprobat vom deriva și livra 12 dimensiuni.
Facebook Ads
Realizăm doua concepte diferite ținând cont de identitatea și schema de culori a brand-ului tău, iar pentru conceptul aprobat vom deriva și livra 6 dimensiuni.


Contact