Servicii

Web Design & Development

Web Design & Development

Un website reprezintă unul dintre cele mai importante asset-uri ale unei afaceri. Prin urmare, ai nevoie de el pentru a fi live și perfect funcțional 24/ 24 ore, 7/ 7 zile. Noi îți oferim posibilitatea să ai un website performant, responsive, rapid și perfect operațional non-stop, fără să fie nevoie să aștepți foarte mult timp. Soluția noastră este concepută special pentru a fi customizabilă, ușor de implementat, facil de înțeles și navigat, conform tendințelor actuale în web design.

Detalii

Branding & Design

Branding & Design

Orice afacere online se remarcă și se diferențiază în mediul online printr-o identitate unică și un logo personalizat, care ajută la o mai bună poziționare, lucru apreciat de clienți pentru că le creează un sentiment de încredere și familiaritate.

Detalii

Search engine optimization (SEO)

Search engine optimization (SEO)

Construim împreună o strategie de prezență online, în funcție de obiectivele business-ului tău, prin metode de optimizare eficiente pentru atragerea traficului pe website și pentru îmbunătățirea ratei de conversie.

Detalii

PPC & paid social media

PPC & paid social media

Publicul țintă al afacerii tale nu se arată așa de ușor de atins doar cu un website bine optimizat, în special la începutul business-ului și/ sau atunci când competiția ta online este numeroasă și agresivă. Promovarea Pay-Per-Click prin Google Ads, Facebook, Instagram este soluția care face posibilă interacțiunea online dintre brand-ul tău și publicul relevant.

Detalii