Cine suntem

Suntem partenerii afacerii tale si iți oferim servicii web design adaptate specificului acesteia!

Avem peste 10 ani experiența in realizarea de proiecte web (website-uri, blog-uri, platforme, etc), timp in care am lucrat cu zeci de clienți pentru a le crea o prezenta online de excepție.

Indiferent ca este vorba despre crearea unui site de prezentare, de realizarea unui landing page optimizat pentru conversie sau de refacerea website-ului afacerii tale, echipa noastră te poate ajuta sa ai cele mai bune rezultate!


Obiectivul nostru:

Să-ți facilităm prezența online printr-un website realizat într-un timp scurt, conform standardelor în domeniu, tocmai pentru a obține tu rezultatele dorite, precum: o rată de conversie mai mare, mai mulți prospecți, sau oferirea unei experiențe a utilizatorului cât mai bună în mediul online, când interacționează cu brand-ul tău.


Strategia noastră:

Echipa noastră își pune la lucru abilitățile versatile pentru proiectul tău. Web developeri, web designeri cu experiență în mediul digital vor lucra împreună pentru a livra cele mai bune soluții din punct de vedere conceptual, tehnic și operațional.


Rezultate:

Suntem o echipă orientată către obținerea de rezultate. De asemenea, știm că procesul de dezvoltare nu se termină odată cu lansarea unui nou proiect. Realizăm website-uri care pot să crească, să se dezvolte simultan cu business-ul tău și care vor continua să atragă din ce în ce mai multe conversii, sunt capabile să confere credibilitate brand-ului, să genereze prospecți chiar și după o perioadă îndelungată de la lansare. Ne asigurăm că se întâmplă acest lucru prin oferirea serviciilor de mentenanță și dezvoltare web a opțiunilor extra pentru website.

Nu te-am convins încă? Haide sa discutam mai multe!

Vezi Servicii Contactează-ne