Branding & Print Design

Oferim unicitate brandului, prin crearea de logo-uri care sa consolideze imaginea si încrederea clienților in afacerea ta.


Orice afacere online se remarcă și se diferențiază în mediul online printr-o identitate unică și un logo personalizat, care ajută la o mai bună poziționare, lucru apreciat de clienți pentru că le creează un sentiment de încredere și familiaritate.

Conceperea unui logo unic reprezintă o prima etapa in creionarea identității brandului tau, însă la fel de importanta este integrarea acestuia in layout-ul site-ului de prezentare sau a magazinului tau online. Imaginea oricărei firme contează, mai ales atunci când întreaga societate a zilelor noastre poate reprezenta un client mai mult sau mai puțin direct pentru produsele sau serviciile pe care le reprezinți.  

Tipografie logo

Un logo poate fi reprezentat de o sigla si un nume, de o sigla si un USP (unique selling proposition) sau doar de numele brandului. Astfel, tipografia logo-ului este deosebit de importanta si trebuie sa corespunda imaginii si domeniului de activitate.

Tipografie logo
Paleta de culori

Paleta de culori

Culoarea logo-ului reprezintă o parte integranta a acestei decizii si poate creste recunoașterea mărcii cu 80%. Studiile legate de psihologia culorilor au demonstrat faptul ca nuanțele alese pentru sigla si fontul utilizat in cadrul logo-ului declanșează in mod reflexiv anumite asociații in mintea utilizatorilor si pot contribui decisiv la strategia de marketing.

Integrare in layout

Anumite solicitări pe care le primim din partea clienților noştri se refera la stilizarea unui logo astfel încât acesta sa se integreze nativ in noul proiect de web design pe care il concepem. In aceste situații, noi ne asiguram de faptul ca sigla si tipografia logo-ului sunt in armonie perfecta cu estetica site-ului, dar si cu direcția materialelor de promovare in care se va folosi logo-ul ulterior.

Integrare in layout

Design Print

Nu te-am convins încă? Haide sa discutam mai multe!

Vezi Servicii Contactează-ne