Ready To Go Websites

Website-ul tău va fi dezvoltat într-un orizont de timp mult mai scurt și este disponibil online în doar câteva zile de la momentul la care avem toate materialele necesare.

Realizăm pentru tine un site actual, care să îndeplinească cerințele cele mai noi din mediul online, dar care să fie intuitiv pentru utilizatori, în același timp.

Web design-urile concepute de noi sunt customizabile și pot fi ușor de personalizat cu schema de culori a branding-ului tău. Așadar, vei beneficia de o soluție testată, funcțională, modernă ca aspect, dar care să se identifice cu brand-ul tău.

Indiferent dacă că business-ul tău este la început de drum sau că are nevoie de o prezență online imediată, noi venim cu un website concis, clar, la obiect, care să producă rezultate tangibile și să nu treacă neobservat. Lansează-ți proiectul online imediat și beneficiază de interacțiunea cu potențialii clienți acolo unde cei mai mulți încep căutarea, adică în mediul digital.

Livrare la timp

Livrare la timp

{ block2 }}

Mobile friendly

Viteză de încărcare  excelentă

Viteză de încărcare excelentă

Website-uri Scalabile

Website-uri Scalabile

Încă nu te-ai decis? Haide sa discutam mai multe!

Abordarea Noastră

Un website reprezintă unul dintre cele mai importante asset-uri ale unei afaceri. Prin urmare, ai nevoie de el pentru a fi live și perfect funcțional 24/ 24 ore, 7/ 7 zile. Noi îți oferim posibilitatea să ai un website performant, responsive, rapid și perfect operațional non-stop, fără să fie nevoie să aștepți foarte mult timp.

Soluția noastră este concepută special pentru a fi customizabilă, ușor de implementat, facil de înțeles și navigat, conform tendințelor actuale în web design.

Noi îți recomandăm cu toată convingerea și încrederea soluția de design standardizată concepută de echipa noastră de web designeri, cu o experiență de peste 10 ani și sute de proiecte livrate cu succes.

1

Alegi un template de design al website-ului.

2

Îl personalizăm în consonanță cu brand-ul tău.

3

Apoi îl populăm cu conținutul pe care îl furnizezi.

4

Îi stabilim funcționalitățile de bază.

5

Stabilim alte opțiuni personalizate.

Website-ul este gata în 3-5 zile lucrătoare, în funcție de numărul de pagini

Vezi Portfolio CONTACTEAZĂ-NE

Nu te-am convins încă? Haide sa discutam mai multe!

Vezi Servicii Contactează-ne