Despre

Mă numesc Cosmin și sunt graphic și web designer, am mai mult de 10 ani experiență în realizarea de proiecte web (website-uri, bloguri, platforme, etc), timp în care am colaborat cu zeci de clienți pentru a le crea o prezență online de excepție.

Aduc un plus-valoare promovării afacerii tale oferind servicii de web design adaptate specificului acesteia.

Indiferent că vorbim despre crearea unui site de prezentare, de realizarea unui landing page optimizat pentru conversie sau de refacerea website-ului afacerii tale, te pot ajuta să ai cele mai bune rezultate.


Obiectivul meu:

Să-ți facilitez prezența online printr-un website realizat într-un timp scurt, conform standardelor în domeniu, tocmai pentru a obține rezultatele dorite de tine, precum: o rată de conversie mai mare, mai mulți prospecți, sau oferirea unei experiențe a utilizatorului cât mai bună în mediul online, când interacționează cu brand-ul tău.


Strategia mea:

Îmi folosesc experiența și abilitățile pentru a adăuga versatilitate proiectului tău. Lucrez pentru a livra cele mai bune soluții din punct de vedere conceptual, tehnic și operațional.


Rezultate:

Sunt orientat către obținerea de rezultate. De asemenea, știu că procesul de dezvoltare nu se termină odată cu lansarea unui nou proiect. Creez website-uri care pot să crească, să se dezvolte simultan cu business-ul tău și care vor continua să atragă din ce în ce mai multe conversii, care sunt capabile să confere credibilitate brand-ului, să genereze prospecți chiar și după o perioadă îndelungată de la lansare. Mă asigur că se întâmplă acest lucru prin oferirea serviciilor de mentenanță și dezvoltare web a opțiunilor extra pentru website.

Nu te-am convins încă? Haide sa discutam mai multe!

Vezi Servicii Contactează-mă