Servicii Web Design & Development

Vizitatorii care au o experiența de navigare ușoara și plăcută devin mult mai ușor clienții business-ului tău!

Vezi Detalii

Web Design & Develpment
Mobile First

Mobile First - Design 100% Responsive

Design Modern UI/UX

Awesome UI/UX - Design Modern

Incărcare super rapidă

Optimized For Speed - Încărcare Super Rapida

Optimizare SEO Inițiala Inclusă

SEO Ready - Optimizare Inițiala Inclusă

Aproape 50% dintre persoane verifica online o afacere cu care interacționează sau vor sa interacționeze!

Website-ul este “cartea de vizita” online a business-ului tau, fiind printre cele mai importante asset-uri ale afacerii. Este important ca acesta sa fie performant, perfect functional, adaptat celor mai noi tendințe din domeniu si gândit astfel încât sa aibă o structura intuitiva, pentru a putea avea o rata de conversie cat mai buna!

Landing Page-ul este punctul cheie al oricărei campanii pe care o desfășori. Toți utilizatorii expuși la mesajele din campanie ajung pe landing page, prin urmare daca acesta este construit bine, o mare parte dintre acest utilizatori vor deveni clienții business-ului tau.

Indiferent ca este vorba despre crearea unui site de prezentare, de realizarea unui landing page optimizat pentru conversie sau de refacerea website-ului afacerii tale, echipa noastră te poate ajuta sa ai cele mai bune rezultate!

Încă nu te-ai decis? Vezi secțiunea noastră de FAQ!

Servicii Web Design de Calitate

Avem peste 10 ani experienta in realizarea de proiecte web (website-uri, blog-uri, platforme, etc), timp in care am lucrat cu zeci de clienti pentru a le crea o prezenta online de exceptie.

Suntem partenerii afacerii tale si iti oferim servicii web design adaptate specificului acesteia!

La inceputul colaborarii, iti oferim consultanta pentru: definirea strategiei pe care vrei sa o implementezi in online, structurarea si ierarhizarea informatiei, organizarea eficienta a materialelor online si crearea scheletului proiectului (wireframe).

Odata stabilite cele de mai sus, realizam designul paginilor web, implementam consola de management al continutului, testam proiectul si il lansam live, accesibil tuturor potentialilor tai clienti. Daca doresti, dupa lansarea website-ului putem colabora pe termen lung si pentru mentenanta si suportul tehnic al acestuia.

Iti garantam ca suntem extrem de bine organizati si concentrati tot timpul pe eficienta si pe rezultate.

 • Creare Website
  Website Design & developmennt
 • Creare Landing Page
  Creare Landing Page
 • Redesign Website
  Redesign Website

Cum lucrăm?

Etapele prin care trecem impreuna atunci cand iti doresti sa iti creezi sau sa iti refaci website-ului, sau atunci cand ai nevoie de crearea unui landing page:

Cere Ofertă Contactează-ne

 • 01 Analizam afacerea ta si domeniului de activitate
 • 02 Realizăm împreuna brief-ul proiectului, pornind de la strategia ta de online
 • 03 Te ajutam sa iți organizezi si structurezi conținutul
 • 04 Cream designul proiectului, ținând cont de feedback-ului tau
 • 05 Implementam proiectul folosind consola de management conținut
 • 06 Lansăm proiectul live
 • 07 Monitorizăm și oferim suport tehnic pe termen lung
Mobile First

Mobile First

Design 100% Responsive

Marea majoritate a romanilor au multiple interactiuni cu un website inainte de a converti, folosind de obicei minim doua tipuri de dispozitive: calculatoare / laptopuri si telefoane mobile. Prin urmare, este esential ca website-ul afacerii tale sa fie adaptat pentru orice dispozitiv.

Peste 70% din traficul general provine acum din dispozitive mobile. Noi gandim interfata website-ului tau Mobile First, adica adaptata in special pentru dispozitive mobile. Apoi realizam simulari si pentru celelalte tipuri de dispozitive, pentru a ne asigura ca website-ul este perfect adaptat pe fiecare ecran de pe care este accesat.

 • design 100% optimizat pentru mobil, desktop si tableta
 • structura intuitiva
 • informație ierarhizata si accesibila

Este frustrant sa nu gasesti usor si rapid informatia de care ai nevoie pe un website, nu-i asa? Lucram numai cu specialisti UI / UX (user interface / user experience), pentru crearea de website-uri care le ofera utilizatorilor o experienta excelenta de navigare, astfel incat acestia sa capete incredere in business-ul tau si devina mai usor clientii acestuia.

 • interfața care vorbește pe limba clienților tai
 • design adaptat brandului tau, unic si atractiv
 • website creat conform celor mai noi tendințe in domeniu
Design Modern UI/UX

AWESOME UI/UX

Design Modern

Incărcare super rapidă

OPTIMIZED FOR SPEED

Încărcare super rapida

Studiile arata ca peste 70% dintre vizitatori vor inchide website-ul daca acesta nu s-a incarcat in 5 secunde de la accesare. Iar cei care au rabdare, vor avea o experienta neplacuta de navigare, asteptand mereu sa se incarce diverse pagini ale website-ului.

Acordam atentie speciala optimizarilor de viteza, astfel incat website-ul sa se incarce cat mai repede posibil iar afacerea ta sa nu piarda potentiali clienti!

 • timp de încărcare cat mai mic
 • elemente grafice optimizate pentru viteza

Indiferent cat de bine arata sau functioneaza website-ul afacerii tale, daca nimeni nu il gaseste si nu il acceseaza, el nu putea produce rezultatele dorite.

In cadrul procesului de creare website, implementam o serie de optimizari SEO specifice on-site care reprezinta baza oricaror campanii ulterioare de optimizare pentru motoarele de cautare. Este vorba atat de setari tehnice, cat si de setari legate de continut si de organizarea acestuia in pagina.

 • on-page SEO ca la carte
 • conținut structurat si optimizat
 • rate de conversie excelente
Optimizare SEO Inițiala Inclusă

SEO READY

Optimizare Inițiala Inclusa

Serviciile noastre de creare website sunt pentru tine daca:

 • Vrei un website de prezentare modern si atractiv prin care afacerea ta sa devina vizibila in mediul online.
 • Ai deja un website care are un design învechit, nu produce rezultate si iți tine afacerea pe loc.
 • Ai schimbat imaginea ta de brand si trebuie sa iți adaptezi si website-ul conform noilor reguli.
 • Vrei sa ajungi la cat mai multi clienți potențiali si sa convingi sa lucreze cu tine.
 • Vrei sa rulezi diverse campanii specifice si ai nevoie de landing page-uri de calitate.

FAQ

FREQUENT QUESTIONS

Costul unui proiect web depinde de foarte multi factori (tip de proiect, obiective de marketing, cantitate de informatii, cerinte tehnice sau de grafica specifice si multi altii). Fii sigur insa ca iti vom oferi cel mai bun pret raportat la calitatea proiectului, asadar asteptam sa ne contactezi aici.

Durata de realizare a unui website variaza tot asa in functie de foarte multi factori. Totusi, in general, dupa ce am primit materialele din partea ta, in medie, intr-o luna majoritatea proiectelor sunt gata. Tinem insa cont si de deadline-urile tale si putem grabi procesul daca este nevoie.

Pentru a incepe discutia despre proiect, avem nevoie de structura pe care doresti sa o aiba acesta si de motivele pentru care il construiesti. Odata ce am batut palma, avem nevoie de la tine de continutul website-ului: informatii text, imagini, video-uri si orice alte materiale pe care vrei sa le afisam utilizatorilor

Odata lansat, website-ul nu incepe singur imediat sa produca rezultate. Pentru a folosi website-ul astfel incat sa iti cresti vanzarile, numarul de leaduri sau afacerea in general, ai nevoie si de campanii de marketing online (campanii PPC de tipul Google Ads, Facebook Ads si altele; campanii de SEO Off-Site; campanii de e-mail marketing si alte tipuri de campanii).

Le putem realiza si pe acestea impreuna!

De obicei, echipa noastra de dezvoltatori web realizeaza proiectele folosind consola de management continut October CMS (realizata pe un framework Laravel, PHP), prin intermediul careia putem adauga noi funcționalitati, adaptate la nevoile de crestere ale business-ului tau. Sistemul de management al continutului este extrem de usor de utilizat si permite diferite modificari.

Avand o interfata ușor de folosit, vei putea schimba orice text sau imagine de pe site-ul tau, fara a avea cunostințe de web design sau programare. Putem de asemenea lucra si cu alte platforme daca ai cerinte foarte specifice.

Pentru masurarea rezultatelor, iti vom instala si configura sistemele de monitorizare create de Google: Google Analytics, Google Search Console. Astfel, vei putea analiza si intelege cu usurinta traficul de pe website-ul afacerii tale.

Este simplu! Cate vrei tu. Te putem consilia, daca ai nevoie de feedback si de structurarea informatiei, astfel incat website-ul sa fie optimizat pentru conversii.

Bineinteles! Putem sa lucram pentru redesingul website-ului tau, fie ca este vorba doar de refacerea designului sau si de restructurarea continutului.

Excelent! Il putem realiza impreuna!

Intrebari Frecvente

Nu te-am convins încă? Haide sa discutam mai multe!

+4 0733.199.736 office[@]webgenon.ro