Servicii Web Design & Development

Vizitatorii care au o experiența de navigare ușoara și plăcută devin mult mai ușor clienții business-ului tău!

Vezi Detalii

Web Design & Develpment
Mobile First

Mobile First - Design 100% Responsive

Design Modern UI/UX

Awesome UI/UX - Design Modern

Incărcare super rapidă

Optimized For Speed - Încărcare Super Rapida

Optimizare SEO Inițiala Inclusă

SEO Ready - Optimizare Inițiala Inclusă

Aproape 50% dintre persoane verifică online o afacere cu care interacționează sau vor să interacționeze!

Website-ul este cartea de vizită online a businessului tău, fiind printre cele mai importante asset-uri/ instrumente ale afacerii. Este important ca acesta să fie performant, perfect funcțional, adaptat celor mai noi tendințe din domeniu și gândit astfel încât să aibă o structură intuitivă, pentru a putea avea o rată de conversie cât mai bună.

Landing Page-ul este punctul cheie al oricărei campanii pe care o desfășori. Toți utilizatorii expuși la mesajele din campanie ajung pe landing page, prin urmare dacă acesta este bine construit, o mare parte dintre utilizatori vor deveni clienții businessului tău.

Indiferent că este vorba despre crearea unui site de prezentare, de realizarea unui landing page optimizat pentru conversie sau de refacerea website-ului afacerii tale, te pot ajuta să ai cele mai bune rezultate.

Încă nu te-ai decis? Vezi secțiunea de FAQ!

Servicii Web Design de Calitate

Am mai bine de 10 ani experiență în realizarea de proiecte web (website-uri, blog-uri, platforme, etc), timp în care am lucrat cu zeci de clienți pentru a le crea o prezență online de excepție.

Mă alătur afacerii tale oferind servicii de web design adaptate specificului acesteia!

La inceputul colaborării, ofer consultanță pentru: definirea strategiei pe care vrei să o implementezi în online, structurarea și ierarhizarea informației, organizarea eficientă a materialelor online și crearea scheletului proiectului (wireframe).

Odată stabilite cele de mai sus, realizez designul paginilor web, implementez consola de management al conținutului, testez proiectul și îl lansez live, fiind accesibil tuturor potențialilor tăi clienți. Dacă dorești, după lansarea website-ului putem colabora pe termen lung pentru mentenanță și suportul tehnic al acestuia.

Îți garantez că sunt bine organizat și concentrat tot timpul pe eficiență și pe rezultate.

 • Creare Website
  Website Design & developmennt
 • Creare Landing Page
  Creare Landing Page
 • Redesign Website
  Redesign Website

Cum lucrez?

Etapele prin care trecem împreună atunci când dorești să îți creezi sau să refaci website-ul, sau atunci când ai nevoie de crearea unui landing page:

Cere Ofertă Contactează-mă

 • 01 Analizez afacerea ta și domeniul de activitate
 • 02 Realizăm împreuna brief-ul proiectului, pornind de la strategia ta de online
 • 03 Te ajut să organizezi și structurezi conținutul
 • 04 Creez designul proiectului, ținând cont de feedback-ul tău
 • 05 Implementez proiectul folosind consola de management conținut
 • 06 Lansez proiectul live
 • 07 Monitorizez și ofer suport tehnic pe termen lung
Mobile First

Mobile First

Design 100% Responsive

Marea majoritate a utilizatorilor au multiple interacțiuni cu un website înainte de a converti, folosind de obicei minim două tipuri de dispozitive: calculatoare / laptopuri și telefoane mobile. Prin urmare, este esențial ca website-ul afacerii tale să fie adaptat pentru orice dispozitiv.

Peste 70% din traficul general provine acum din dispozitive mobile. Dezvolt interfața website-ului tau Mobile First, adică adaptată în special pentru dispozitive mobile. Apoi realizez simulari și pentru celelalte tipuri de dispozitive, pentru a mă asigura că website-ul este perfect adaptat pe fiecare ecran de pe care se accesează.

 • design 100% optimizat pentru mobil, desktop și tabletă
 • structură intuitivă
 • informație ierarhizată și accesibilă

Este frustrant să nu găsești ușor și rapid informația de care ai nevoie pe un website, nu-i așa? Colaborez cu specialiști UI/UX, pentru crearea de website-uri care le oferă utilizatorilor o experiență excelentă de navigare, astfel încât aceștia să capete încredere în businessul tău și să devină mai ușor clienții acestuia.

 • interfața care vorbește pe limba clienților tăi
 • design adaptat brandului tau, unic și atractiv
 • website creat conform celor mai noi tendințe în domeniu
Design Modern UI/UX

AWESOME UI/UX

Design Modern

Incărcare super rapidă

OPTIMIZED FOR SPEED

Încărcare super rapidă

Studiile arată că peste 70% dintre vizitatori vor închide website-ul dacă acesta nu s-a încărcat în 5 secunde de la accesare. Iar cei care au răbdare, vor avea o experiență neplăcută de navigare, așteptând mereu să se încarce diverse pagini ale website-ului.

Acord atenție specială optimizărilor de viteză, astfel încât website-ul să se încarce cât mai repede posibil iar afacerea ta să nu piardă potențialii clienți!

 • timp de încărcare cât mai mic
 • elemente grafice optimizate pentru viteză

Indiferent cât de bine arată sau funcționează website-ul afacerii tale, dacă nimeni nu îl gasește și nu îl accesează, el nu va putea produce rezultatele dorite.

În cadrul procesului de creare a website-ului, implementez o serie de optimizări SEO specifice on-site, care reprezintă baza oricăror campanii ulterioare de optimizare pentru motoarele de căutare. Este vorba atât de setări tehnice, cât și de setări legate de conținut și de organizarea acestuia în pagină.

 • on-page SEO ca la carte
 • conținut structurat și optimizat
 • rate de conversie excelente
Optimizare SEO Inițiala Inclusă

SEO READY

Optimizare Inițiala Inclusă

Serviciile mele sunt pentru tine daca:

 • Vrei un website de prezentare modern și atractiv prin care afacerea ta să devină vizibilă în mediul online.
 • Ai deja un website care are un design învechit, nu produce rezultate și iți tine afacerea pe loc.
 • Ai schimbat imaginea ta de brand și trebuie să iți adaptezi și website-ul conform noilor reguli.
 • Vrei să ajungi la cât mai multi clienți potențiali și să convingi să lucreze cu tine.
 • Vrei sa rulezi diverse campanii specifice și ai nevoie de landing page-uri de calitate.

FAQ

FREQUENT QUESTIONS

Costul unui proiect web depinde de foarte mulți factori (tipul proiectului, obiective de marketing, cantitate de informații, cerințe tehnice sau de grafică specifice și multe altele). Te asigur însă că îți voi oferi cel mai bun preț raportat la calitatea proiectului, așadar astept să mă contactezi aici.

Durata de realizare a unui website variază de asemenea în funcție de mai mulți factori. Totuși, în general, după ce am primit materialele din partea ta, majoritatea proiectelor sunt gata, în medie, într-o luna. Țin însă cont și de deadline-urile tale și putem grăbi procesul la nevoie.

Pentru a începe discuția despre proiect, am nevoie de structura pe care dorești să o aibă acesta și de motivele pentru care îl construiești. Odată ce am bătut palma, am nevoie de la tine de conținutul website-ului: informații text, imagini, video-uri și orice alte materiale pe care vrei să le afișăm utilizatorilor.

Odată lansat, website-ul nu începe singur să producă rezultate imediate. Pentru a folosi website-ul astfel încât să îți crești vânzările, numărul de leaduri sau afacerea în general, ai nevoie și de campanii de marketing online (campanii PPC de tipul Google Ads, Facebook Ads și altele; campanii de SEO Off-Site; campanii de e-mail marketing și alte tipuri de campanii).

Le putem realiza și pe acestea împreună cu colaboratorii mei.

De obicei, dezvolt proiectele folosind consola de management conținut October CMS, prin intermediul căreia putem adăuga noi funcționalități, adaptate la nevoile de creștere ale business-ului tău.

Sistemul de management al conținutului este extrem de usor de utilizat și permite diferite modificări. Având o interfață ușor de folosit, vei putea schimba orice text sau imagine de pe site-ul tău, fără a avea cunoștințe de web design sau programare.

Putem de asemenea lucra și cu alte platforme dacă ai cerințe foarte specifice.

Pentru măsurarea rezultatelor, îți vom instala și configura sistemele de monitorizare create de Google: Google Analytics, Google Search Console. Astfel, vei putea analiza și înțelege cu usurință traficul de pe website-ul afacerii tale.

Este simplu! Câte vrei tu. Te putem consilia, dacă ai nevoie de feedback și de structurarea informației, astfel încât website-ul să fie optimizat pentru conversii.

Bineînțeles! Putem să lucrăm pentru redesingul website-ului tău, fie că este vorba doar de refacerea designului sau inclusiv de restructurarea conținutului.

Excelent! Îl putem realiza împreună!

Intrebari Frecvente

Nu te-am convins încă? Haide să discutăm mai multe!

Vezi Servicii Contactează-ma